RRITEN ÇMIMET E NAFTËS  

 

Eurodiesel dhe vajrat e lira për shitje me shumicë nga mesnata do të jenë katër cent më të shtrenjta, ndërsa çmimet e benzinës do të mbeten të pandryshuara, kumtuan nga Ministria e Ekonomisë së MZ.

Çmimet  e naftës në dy javët e ardhshme do të jenë 1.30 euro për litër.

SHARE