Ku të udhëtoni në vitin 2023! Destinacionet që sugjerohen të vizitohen

Në vitin 2023 nuk do të mungojnë udhëtimet nëpër botë. Por nëse po planifikoni se ku të shkoni, renditen plot 23 vende nga ku mund të filloni.

Ky vit duket se do të sjellë edhe lirinë e plotë në lëvizje pas tre vitesh ndërprerje dhe kufizime për shkak të pandemisë. Njerëzit po udhëtojnë sërihs dhe ka shumë kërkesa në mbarë botën.

Turizmi ndërkombëtar pritej të arrinte 65% të niveleve para pandemisë deri në fund të vitit 2022, sipas Organizatës Botërore të Turizmit të Kombeve të Bashkuara. Ekspertët janë optimistë të kujdesshëm për një rikthim të vazhdueshëm të udhëtimit.

Këto janë 23 vendet që sugjerohen nga media amerikane CNN për t’u vizituar:

 • -Polonia
 • -Australia Pernëdimore
 • -Liverpool
 • -Charleston, Karolina e Jugut
 • -Vilnius, Lituani
 • -Fixhi
 • -Manaus, Brazil
 • -Selanik, Greqi
 • -Ruanda
 • -Goteborg, Suedi
 • – Ras al-Khaimah, Emiratet e Bashkuara Arabe
 • -Laosi
 • -Gruyères, Zvicër
 • -Minneapolis, Minesota
 • -Bogota, Kolumbi
 • -Lugina Mustang, Nepal
 • -Tanzania
 • -Kajro, Egjipt
 • -Naoshima, Japoni
 • -Belize
 • -Oaxaca, Meksikë
 • -Otava, Kanada
 • -Uganda
SHARE