GJUKANOVIQ URON KOMUNËN E TUZIT

Tuzi dhe Malësia me njerëzit e tyre janë pjesë e pandashme e shtetit qytetar të Malit të Zi, dhe unë jam i bindur që komuna juaj, si dhe tërë Mali i Zi, ka perpara ditë më të mira, thuhet në urimin e Presidentit Millo Gjukanoviq me rastin e Ditës së Komunës së Tuzit. Festa që ata po festojnë, siç thotë Gjukanoviq, është një mundësi për të ndarë mirënjohje  ndaj qytetarëve të Tuzit dhe Malësisë, dhe qeverisë lokale, e cila në kushtet e pandemisë COVID-19, në bashkëpunim me TKK, Qeverinë dhe organet e tjera shtetërore, treguan organizimin, guximin dhe vetë-disiplinimin, dhe u bën një shembull se si të mbrojmë veten dhe shëndetin e të tjerëve dhe të trajtojmë shtetin dhe të përballemi me sfida të reja dhe të panjohura globale. “Në të gjitha përpjekjet dhe veprimtaritë tuaja progresive, ju gjithmonë mund të llogarisni në mbështetjen time të plotë,” thuhet në mesazhin urues të Gjukanoviq.

SHARE