GJELOSHAJ: NE BESOJMË NË MARRËVESHJE DHE DUAM TË JEMI PJESË E MAZHORANCËS

Bartësi i Forumit Shqiptar Nik Gjeloshaj tha se mesazhi i votuesve ishte se ata kanë punuar mirë dhe i kanë përfaqësuar mirë dhe nga 0 mandate kanë shkuar në dy, që është një përgjegjësi e madhe.

“Politika jonë është politika e zhvillimit dhe e së ardhmes dhe ideja ime është që partitë shqiptare të ulen me ata që mund të formojnë qeverinë dhe për të arritur një kompromis dhe përmes pjesëmarrjes në qeveri do të tregojmë dhe realizojmë angazhimet tona programore”, tha Gjeloshaj.  

Siç tha ai, të ardhmen duhet ta ndërtojnë së bashku dhe ajo që i bashkon duhet të jetë baza. Ata do të qëndrojnë në përputhje me parimet e programit dhe rrugën evropiane.

SHARE