39.9 PËRQIND E POPULLSISË SË RRITUR U RIVAKSINUA

Në Malin e Zi, 45.9 përqind e popullsisë së rritur u vaksinua me dozën e parë të vaksinës së koronavirusit, dhe 39.9 përqind u rivaksinuan. Deri më tani, janë dhënë 392,235 doza të vaksinës kundër koronavirusit. Doza e parë e vaksinës së koronavirusit u mor nga 209,792 persona ose 33.8 përqind, dhe e dyta nga 182.443 ose 29.4 përqind e popullsisë së përgjithshme. Në Malin e Zi, 358 persona morën dozën e parë të vaksinës në 24 orët e fundit, dhe 518 u rivaksinuan.

SHARE