NDALOHET DALJA DITËVE TË PUNËS NGA ORA 19 DERI NË ORËN 5 TË MËNGJESIT

Trupi Kordinues Kombëtar ka nxjerrë sonte masa të reja të përkohshme për të mbrojtur qytetarët nga koronavirusi.  Masat përfshijnë ndalimin e lëshimit të pronës nga ora 19:00 deri në orën 5:00 të mëngjesit nga e hëna deri të premten, si dhe të shtunën deri të hënen nga ora 13:00 deri në orën 5:00 të mëngjesit. “Përvoja dhe profesioni thonë se ne duhet të rrisim më tej respektimin për masat dhe përgjegjësinë e të gjithëve, qytetarëve dhe institucioneve. Sipas nesh, nëse nuk investojmë të gjithë në shëndet, së bashku, do të duhet të investojmë shumë më tepër në pasojat, dhe, për fat të keq, për humbjen e jetës së njerëzve,”  thuhet në postimin e Qeverisë në Twitter.

SHARE