KONFIRMOHEN EDHE 6 PERSONA TË TJERË

A laboratory worker places a test tube containing a patient's sample into a box during coronavirus detection tests in the virology research labs at UZ Leuven university hospital in Leuven, Belgium, on Friday, Feb. 28, 2020. China has kick-started a clinical trial to speedily test a drug for the novel coronavirus infection as the nation rushes therapies for those afflicted and scours for vaccines to protect the rest. Photographer: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg via Getty Images

Nga mbrëm, u analizuan 29 mostra të tjera, nga të cilat 6 ishin pozitive. Në Mal të Zi, aktualisht kemi 91 të infektuar me koronavirusin e ri. Nën mbikëqyrjen mjekësore dhe sanitare janë 6.278 persona. Numri i pesonava të infektuar në Tuz mbetet i njëjtë, 32 persona. 

SHARE