BRGJANIN: DUHET TË LUFTOJMË PËR DINJITETIN E PROFESIONIT TË POLICISË

Drejtori i Drejtorisë së Policisë, Zoran Brgjanin, tha se puna e policisë nuk është e lehtë dhe se duhet bërë shumë punë për të mbrojtur profesionin dhe për ta ngritur atë në nivelin që meriton.

“Po i afrohemi një viti tjetër që ishte i mbushur me sfida të sigurisë, duke shfrytëzuar njohuritë, përvojën dhe integritetin tonë, nuk lejuam që këto sfida të shndërrohen në rreziqe dhe kërcënime për sigurinë e qytetarëve tanë dhe shtetit të Malit të Zi. Puna e policisë nuk është e lehtë dhe duhet të punojmë ende shumë për të mbrojtur profesionin tonë dhe për ta ngritur atë në nivelin që meriton. Aq më tepër, kontributi juaj individual, në rrethanat e turbullirave të vazhdueshme, është i çmuar dhe i vlerësuar. Jam i sigurt se qëndrimi juaj profesional në zbatimin e detyrimeve dhe detyrave, si në të gjitha vitet e mëparshme, do të kontribuojë në ruajtjen dhe përmirësimin e një mjedisi të qëndrueshëm të sigurisë në vitin 2024, por edhe për të vazhduar punën për afirmimin e nevojshëm të dinjitetit të profesionit,“ tha Brgjanin.

Drejtori u uroi punonjësve dhe familjeve të tyre festat e fundvitit, shëndet dhe suksese në planin personal dhe profesional.

“Besoj se do të siguroheni që të merren masa në të gjitha nivelet dhe të krijohen kushte që njësitë operative dhe organizative, gjatë festave të fundvitit, të funksionojnë profesionalisht dhe me efikasitet”, ka përfunduar Brgjanin.

SHARE