OBJEKTET SHËNDETËSORE NË GATISHMËRI GJATË FESTAVE DO TË JENË: BLLOK V, NOVA VAROSH, KONIKU, TUZI DHE ZETA

Shtëpia e Shëndetit Podgoricë njofton opinionin se objektet shëndetësore në gatishmëri gjatë festave do të jenë: Bllok V, Nova Varosh, Konik, Tuzi dhe Zeta. Objektet shëndetësore do të punojnë nga ora 07:00 deri në orën 21:00, njoftoi institucioni shëndetësor. Mjeku i përzgjedhur për të rritur do të punojë në objektet shëndetësore: “Bllok V”, “Nova Varosh” dhe “Konik”, nga ora 07:00-21:00. “Mjeku i përzgjedhur për të rritur në objektet shëndetësore “Tuz” dhe “Zetë” do të punojë çdo ditë nga ora 07:00 deri në orën 14:00, mjeku i përzgjedhur për fëmijë do të punojë në objektin shëndetësor “Nova Varosh” në vazhdimësi, 24 orë në ditë,“ u bë e ditur është nga Shtëpia e Shëndetit Podgoricë.

SHARE