RYANAIR ANULON FLUTURIMET NGA PODGORICA NË BARCELONË DHE ZAGREB, WIZZ AIR NË VJENË DHE ROMË

Prej nëntorit, Podgorica do të jetë pa lidhje ajrore me disa metropole të rëndësishme evropiane.

Ryanair, sipas të dhënave nga faqja e internetit e kompanisë, ka pezulluar fluturimet drejt Barcelonës dhe Zagrebit që nga nëntori, ndërsa Wizz Air ka pezulluar fluturimet drejt Romës dhe Vjenës.

Kështu, qytetarët e Malit të Zi do të privohen nga fluturimet për në disa nga qendrat më të rëndësishme të Evropës, drejt të cilave fluturuan duke blerë bileta ajrore me çmime të favorshme.

Sa e shumëpritur dhe domethënëse ishte linja Podgoricë-Barcelonë, ​​tha në vitin 2019, kur u krijua linja, drejtori ekzekutiv i atëhershëm i Aeroportit, Danilo Orllandiq.

Më pas ai tha se interesimi për hapjen e një linje në Barcelonë ishte i madh dhe se kompania bëri një përpjekje të madhe për ta prezantuar atë linjë.

Duhet theksuar se Roma, Vjena dhe Barcelona janë destinacione të jashtëzakonshme turistike për udhëtarët nga e gjithë bota, kështu që është e qartë se kjo do të jetë një goditje për lidhjen ajrore të Malit të Zi, dhe përveç faktit që shumë turistëve do t’u mohohet mundësia për të blerë bileta të lira ajrore për të ardhur në Mal të Zi, kjo është një goditje e veçantë për të gjithë qytetarët malazezë që përdorën kosto të ulët për të vizituar këto destinacione, madje disa herë në vit.

SHARE