ISHP: 11 VIKTIMA / SHËROHEN 460 PACIENTË

In this handout photo released by the University of Oxford samples from coronavirus vaccine trials are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

11 persona të tjerë të infektuar me koronavirus vdiqën në Malin e Zi dhe 335 raste të reja të infeksionit u regjistruan, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Pacientët të cilët vdiqën si pasojë e koronavirusit janë nga: Nikshiqi, Podgorica, Bijello Pole, Tivari, Herceg Novi, Plevla dhe Mojkovci. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 460 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive më Covid-19 në Mal të Zi është 6.768, 90 në komunën e Tuzit.

SHARE