Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi.

Në ditën e parë të vizitës së saj në Podgoricë, ajo do të bisedojë me zyrtarët më të lartë malazezë.

Presidentja Osmani në ditën e dytë do të bisedojë në Ulqin me përfaqësues të jetës politike dhe publike.

SHARE