NESËR FILLON GJYSMËVJETORI I DYTË

Gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2022/2023 nis nesër, 30 janar, njoftoi Ministria e Arsimit. “Zilja në të gjitha shkollat ​​fillore dhe të mesme do të bjerë në orarin e caktuar”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Arsimit. Ata u uruan të gjithë nxënësve dhe punonjësve të shkollave fillore dhe të mesme, një fillim të mbarë të semestrit të dytë. “Lërini të kalojnë ditët tuaja shkollore në përvetësimin e njohurive, me rezultate të shkëlqyera. Vetëm me punë dhe përpjekje, me ndihmën vetëmohuese të mësuesve tuaj, do të merrni njohuri që do të jenë të rëndësishme për përparimin tuaj akademik dhe jetën e ardhshme. Suksese kolegëve tanë edukatorë , të cilët në një mision edukativ dhe njerëzor u japin fëmijëve tanë njohuri dhe i përgatisin për një të ardhme më të mirë e më të bukur”, thuhet në njoftim.

SHARE