NIMANBEGU: KUVENDI NË BLLOKADË TË HESHTUR

Nënkryetari i Forcës Genci Nimanbegu tha se Kuvendi është në një bllokadë të heshtur dhe se partitë në pushtet që nga dita e parë po sillen sikur të ishin në fushatë zgjedhore. Ai thotë se deputetët takohen, kështu që ora e kryeministrit është caktuar për nesër, por siç shton ai nuk po miratojnë ligje. Prandaj, Nimanbegu nuk është i sigurt se çfarë do të ndodhë me ligjin që do të rregullojë çështjen e pronës së fituar në mënyrë të paligjshme. Ai po ashtu tha se FORCA nuk ka pasur asnjë bisedë për rindërtim dhe hyrje në Qeveri. “Për të arritur në pozicionin e negociatave për hyrjen në Qeveri, duhet besueshmëri për këtë. Nuk e dimë kush është në krahun tjetër, kush çfarë përfaqëson”, theksoi Nimanbegu dhe kujtoi se para gjysmë viti kishin ftesa për të hyrë në Qeveri, të cilat, siç shton ai, nuk ishin të sinqerta.

SHARE