5 VIKTIMA, 151 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, që nga rezultet e fundit, pesë njerëz të infektuar me koronavirus kanë vdekur dhe 151 raste të reja pozitive janë regjistruar, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1478. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 219 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtazi, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rastev

SHARE