ISHP: 671 RASTE TË REJA, 4 VIKTIMA

Në Mal të Zi, katër persona vdiqën nga efektet e virusit korona, ndërsa 671 të tjerë u infektuan rishtas. Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi, laboratorë të tjerë publikë dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri koronavirus përfunduan analizën dje dorëzuan rezultatet për 4.569 mostra për koronavirusin e ri. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 352 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 7,783, 119 në komunën e Tuzit.

SHARE