INSTITUTI: 52 RASTE TË REJA

52 raste të reja të infektimit me koronavirus janë regjistruar në Malin e Zi, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). ISHP tha që laboratorët e tyre dhe të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të koronavirusit përfunduan analizën të Mërkurën dhe dorëzuan rezultatet për 1,324 mostra në Institut. Asnjë vdekje nuk u raportua në Institut dje. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 78 pacientëve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 973.

SHARE