INSTITUTI: VDESIN 4 PERSONA, 542 RASTE TË REJA

Katër persona të tjerë kanë vdekur si pasojë e virusit koronavirus, ndërsa janë regjistruar 542 raste të reja pozitive të infektimit. Numri i përgjithshëm i vdekjeve nga infeksioni COVID-19 në Mal të Zi që nga fillimi i pandemisë është 2,075. Deri në orën 15:00 u raportua shërim i 358 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e reja të zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive me COVID-19 në Mal të Zi është 4,192.

SHARE