SHËNOHET VIKTIMA E SHTATË ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Pacienti, i moshës 83 vjeçare, i cili ishte pozitiv me koronavirusin, vdiq në Klinikën e Brendshme të Qendrës Klinike të Malit të Zi, thuhet në njoftim.

Ai është viktima e shtatë e virusit korona, dhe ka pasur sëmundje të rënda shoqëruese kronike.

“Ai është trajtuar në Qendrën Klinike që nga 23 marsi, por përkundër të gjitha trajtimeve mjekësore dhe përpjekjeve të ndërmarra nga mjekët, vdekja e tij ka rezultuar në një rezultat fatal,” thuhet në deklaratë.

Të rikujtojnë se dje Ushtria Malazeze evakuoi një zyrtar të Ministrisë së Mbrojtjes nga Prishtina, i cili ishte pozitiv për SARS-CoV-2, në mënyrë që numri i përgjithshëm i të infektuarve që nga fillimi epidemisë koronavirus është 321.

Nga numri i përgjithshëm i pacientëve që nga epidemia, 153 janë shëruar. Aktualisht 20 pacientë me Covid19 janë të shtruar në spital.

SHARE