52.3% E POPULLSISË SË RRITUR ËSHTË VAKSINUAR

Në Mal të Zi, dozen e parë të vaksinës kundër koronavirusit e morën  55.9 % të popullsisë së rritur ndërsa janë revaksinuar 52.3 për qind. Dozën e parë të vaksinës e kanë marrë 255.509 persona ose 41.2 për qind dhe të dytën 238.953 ose 38.5 për qind e popullsisë së përgjithshme. Në Mal të Zi, 66 persona kanë marrë dozën e parë të vaksinës në 24 orët e fundit dhe 286 janë rivaksinuar.Vaksinimi masiv kundër COVID 19 në Mal të Zi filloi më 4 maj.

SHARE