KKSH: FESTAT E KËTILLA JANË NJË MOMENT I SHKËLQYER, PËR TË PËRCJELLUR DASHURI, MIRËSI E UNITET

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, Faik Nika, të gjithë besimtarëve të konfesionit katolik, ju uron nga zemra gëzuar Krishtlindjet. “Të dashur besimtarë shqiptarë kudo që ndodheni, festat e këtilla janë një moment i shkëlqyer, për të përcjellur dashuri, mirësi e unitet ndër shqiptarët e të gjitha besimeve. Uroj që kjo traditë të vazhdojë përgjithmonë për kombin tonë. Gëzuar dhe për shumë mot!,” thuhet në urimin e kryetarit të KKSH-së.

SHARE