RREZIKU I LISË SË MAJMUNËVE ËSHTË I VOGËL, NUK KA VEND PËR PANIK

Deri më tani nuk është regjistruar asnjë vdekje në Evropë dhe në botë si pasojë e lisë së majmunëve, andaj nuk kemi arsye për panik, tha doktor Adis Martinoviq nga Instituti i Shëndetit Publik. Ai thotë se është fat dhe se në Mal të Zi nuk ka shumë njerëz që udhëtojnë drejt Nigerisë, apo vendeve të prekura nga sëmundja, ndaj rreziku është i vogël.

SHARE