GJELOSHAJ: NE NUK DO TA LEJOJMË KËTË POSHTËRIM, VENDIMI I QEVERISË ËSHTË POLITIK, POR DO TË MARRIN PËRGJIGJE TË ASHPËR

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, përmes llogarisë së tij në Facebook tha se ai ndoshta nuk do të pranoj masën e Qeverisë e cila mbyll objektet hotelierike në Tuz. “Tuzi është në grupin e parë të komunave si Zonë e Gjelbër! Ne nuk do të lejojmë askënd të hakmerret ndaj biznesmenëve tanë dhe komunës së Tuzit! Ne nuk do të lejojmë askënd të injorojë ekonominë tonë. Nëse dikush në Evropë ka treguar se si të reagojë në përputhje me masat, atëherë janë qytetarët e Tuzit,” ka shkruar Gjeloshaj. Ai i bëri thirrje Qeverisë që të mbyllë trafikun ndërqytetas “në mënyrë që nga qytetet ku kafenetë janë të mbyllura, ata të mos mund të vijnë në Tuz”. “Ne nuk do ta lejojmë këtë poshtërim! Reagoni dhe ndryshoni këtë vendim urgjentisht, ose do të keni një kundër-reagim dhe organizim të bashkisë për të mbrojtur ekonominë tonë,” tha Gjeloshaj. Ai tha se është turp që dikush mund të marrë vendime të tilla pa u këshilluar me komunën e Tuzit, dhe se është turp që ai, si kryetar i komunës, të mësojë për këtë informacion përmes mediave. “Ky vendim i Qeverisë është gjithashtu politik, por do të marrë një përgjigje të ashpër,” thekson Gjeloshaj.

SHARE