GJELOSHAJ FTON PUBLIKISHT KRIVOKAPIQ DHE ABAZOVIQ NË DIALOG

Komuna e Tuzit është në grupin e parë sipas tabeles zyrtare të Institutit të Shëndetit Publik. Në ora 20:00 në sallën e Kuvendit të Komunës së Tuzit ftojmë publikisht në dialog Zdravo Krivokapiq dhe Dritan Abazoviq për të na shpjeguar arsyet dhe motivet e këtij diskriminimi. Duam dialog dhe sqarim, në rast se injoroni pakënaqësinë e qytetarëve, Ju do të merrni përgjegjësinë. Ju presim në takim!

SHARE