MË SHUMË SE 38 MIJË QYTETARË MORËN DOZËN E TRETË

Në Mal të Zi, me dozen e parë te vaksinës kundër koronavirusit jane vaksinuar 59.2 për qind të popullsisë së rritur dhe rivaksinuar 55.2 për qind. Në Mal të Zi në 24 orët e fundit dozën e parë të vaksinës e kanë marrë 608 persona dhe janë rivaksinuar 487. Dozën e tretë e kanë marrë gjithsej 38.325 persona, në 24 orët e fundit 1075.

SHARE