QTD: “Të gjithë për qytetin tonë” 38.1%, Evropa Tani 21.7%, “Për të ardhmen e Podgoricës” 18.2%

Koalicioni “Të gjithë për qytetin tonë” fitoi 38,1 për qind të votave (24 mandate) në zgjedhjet në Podgoricë, dhe lëvizja “Evropa Tani” ka 21,7 për qind (13 mandate), sipas të dhënave nga Qendra për Tranzicionin Demokratik (QTD) bazuar në 100 për qind qendrat e votimit të përpunuara. Siç është njoftuar në faqen e QTD-së, koalicioni “Për të ardhmen e Podgoricës” ka fituar 18.2 për qind, pra 11 mandate. Koalicioni “Shkojmë njerëz” u mbështet nga 10.8 për qind e qytetarëve (6 mandate) dhe LQ URA Civis, Alternativa Shqiptare 6.4 për qind (4 mandate). Sipas të dhënave të QDT, Partia Popullore Socialiste – 2.8%, Lëvizja “Preokret” – 1.8% dhe lista serbe “Svetosavska” – 0.2% janë nën cenzus. 

SHARE