EDHE TETË RASTE POZITIVE ME KORONAVIRUS, AKTIV 51 PERSONA

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë analizuar 85 mostra të tjera që dje pasdite, tetë prej të cilave ishin pozitiv më koronavirusin e ri.

Siç u njoftua nga Instituti i Shëndetit Publik, rastet e reja janë nga Podgorica (4), Rozhaj (3) dhe Tivar (1).

Tri janë kontakte të rasteve më parë pozitive, ndërsa pesë janë në kërkim të burimit të infeksionit.

“Gjatë 22 qershorit, janë kryer gjithsej 253 analiza me 13 raste të reja të zbuluara,” deklaron ISHP.

Aktualisht ka 51 raste aktive me Covid-19 në Mal të Zi.

Situata nëpër Komuna është:

Rozhaj: 19

Podgoricë: 16

Tivar: 3

Berane: 3

Ulqin: 3

Budva: 3

Cetinje: 2

Bijello Pole: 1

Danillovgrad: 1

SHARE