ISHP: 6 VIKTIMA, 161 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, sipas të dhënave më të fundit nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP), gjashtë persona kanë vdekur nga efektet e koronavirusit dhe janë regjistruar 161 infeksione të reja. Që nga rezultatet e djeshme, 6 vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut, në pacientë nga: Podgorica (2), Nikshiqi (2), Berane (1) dhe Pluzhine (1). Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,457. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 237 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 2,753, aktualisht në Tuz janë 30 raste aktive.

SHARE