NGA MESNATA MË TË SHTRENJTA TË GJITHA LLOJET E KARBURANTIT

Të gjitha llojet e karburanteve do të rriten në çmim për tre cent nga mesnata, njoftoi Ministria e Ekonomisë.

Eurosuper 95 dhe 98 do të shiten në dy javët e ardhshme, me një çmim prej 1,11 euro gjegjësisht 1.15 euro.

Çmimi Eurodiesel do të jetë 99 cent.

Ndryshimi i fundit në çmimet e karburantit ishte në 9 qershor, kur të gjitha llojet e karburantit u rritën me dy deri në katër cent.

SHARE