TË PREMTEN MASAT E REJA

Këshilli për Luftën kundër Koronavirusit do të miratojë masa të reja epidemiologjike nesër, njoftoi Ministrja e Shëndetësisë, Jelena Boroviniq Bojoviq. “Siç kam njoftuar, në rast të një ndryshimi në pamjen epidemiologjike në Malin e Zi, masat në luftën kundër koronavirusit do të korrigjohen,” i tha Boroviniq Bojoviq agjencisë MINA. Ajo deklaroi se, pas takimit të Komisionit për luftën kundër koronavirusit, të martën dhe sot ajo mbajti takime me drejtuesit e Institutit të Shëndetit Publik (ISHP) dhe Qendrës Klinike, me të cilat ra dakord mbi propozimin e ardhshëm kufizimet. “Vendimi, siç dihet për publikun, do të merret nga Këshilli i Qeverisë së Malit të Zi. Takimi ynë do të mbahet nesër, pas së cilës një konferencë për shtyp dotë thirret në ISHP të Premten,” tha Boroviniq Bojoviq. Ajo tha se numri i të infektuarve është i mirë për tani, por ata janë margjinalë dhe vuri në dukje se Mali i Zi ka kryer dhe do të kryejë testime masive gjatë gjithë kohës.

SHARE