SPAJIQ: TË BINDUR SE PËR MALIN E ZI KOHËT MË TË MIRA NUK KANË ARDHUR ENDE

Kryeministri i Malit të Zi Millojko Spajiq ka uruar Ditën e Pavarësisë të Malit të Zi.

“I bindur se rezultatet pas nesh janë të mëdha, dhe ato përpara janë edhe më të mira, unë do të mbetem i përkushtuar ndaj përparimit të Malit të Zi çdo ditë të mandatit tim dhe të jetës sime. Jam i bindur se kohët më të mira për Malin e Zi nuk kanë ardhur ende. Dhe Mali i Zi, për të qenë i përjetshëm, duhet të jetë i shkëlqyer. Gëzuar Ditën e Pavarësisë,” tha Spajiq.  

SHARE