ISHP: 3 VIKTIMA, 154 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, sipas të dhënave të fundit nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP), tre persona vdiqën nga efektet e koronavirusit dhe u regjistruan 154 raste të reja të infeksionit. Pacientët që vdiqën ishin nga: Podgorica (1), Plevla (1) dhe Beranja (1). Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,444. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 276 pacientëve. Numri i rasteve aktive më Covid-19 në Mal të Zi është 2,929.

SHARE