Manikyri francez është një hit i ri për thonjtë e shkurtër

Bëhet njësoj si edhe ‘frenchi’ klasik

Linja në thonj është miniaturale dhe duket shumë hollë dhe elegante.

Është e popullarizuar, sepse është minimale dhe duket shkëlqyeshëm në thonj të shkurtër.

Ky vit na ka sjellë edhe trendë të rinj në botën e bukurisë. Pjesë e veçantë është manikyri, të cilit viteve të fundit i kushtojmë kujdes gjithnjë e më shumë.

Në fron tashmë me vite është manikyri francez, ndërsa versionet e reja po ndryshojnë, transmeton Telegrafi.

Në vitin 2023 ekspertët e bukurisë thonë që manikyri më i popullarizuar do të jetë mikro manikyri francez.

– Që nga viti i kaluar, klientët filluan të kërkojnë thonj të tillë, ndaj supozoj se këtë vit trendi do të përjetojë një ‘bum’ të vërtetë. Linja në miniaturë në këtë manikyr është shumë delikate dhe elegante – thotë Rachel Glass, pronare e sallonit të bukurisë Glosslab në Nju Jork.

Manikyri mikro francez është i thjeshtë, dhe bëhet në të njëjtën mënyrë si “french” klasike, vetëm linja është plotësisht e hollë. Është shumë më i hollë se sa do të ishte në një gozhdë natyrale. Është popullor sepse është minimalist dhe duket shkëlqyeshëm në thonjtë e shkurtër.

/Telegrafi/

SHARE