MANDIQ: DETYRA JONË ËSHTË T’I SIGUROJMË MË TË RINJVE NJË FËMIJËRI TË QETË, TË SIGURT DHE TË GËZUESHME

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, kryetari i Parlamentit të Malit të Zi Andrija Mandiq u ka dërguar fëmijëve një mesazh urimi.

“Në emër të Parlamentit të Malit të Zi dhe personalisht, ju uroj të gjithë fëmijëve në vendin tonë festën – Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve,” tha Mandiq.

“Nëpërmjet parlamentit sapo kemi rikthyer shtesat e fëmijëve për të gjitha moshat nga 6 deri në 18 vjeç, kemi futur tekste falas për të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe kemi ofruar tekste plotësuese për të sapolindurit. Secila prej këtyre zgjidhjeve paraqet një hap në krijimin e stabilitetit të nevojshëm si në jetën e fëmijëve ashtu edhe të prindërve të tyre”, deklaroi kryetari i Kuvendit.

Ai është i bindur se në periudhën e ardhshme do të punojë edhe për krijimin e një shoqërie më gjithëpërfshirëse, ku fëmijët do të jenë gjithmonë në qendër.

“Si kryetar i Kuvendit të Malit të Zi, së bashku me kolegët e mi deputetë dhe të gjithë punonjësit e shtëpisë së popullit tonë, është detyra ime që të rinjve tanë t’i siguroj një fëmijëri të qetë, të sigurt dhe të gëzuar që do të jetë baza e të ardhmes së tyre më të mirë,“ thuhet në urimin e Mandiq.

SHARE