COVID 19: 560 RASTE TË REJA, 6 VIKTIMA

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 560 raste të reja me Covid-19, dhe 6 viktima nga kjo sëmundje, nga mosha 56 deri  në atë 86 vjeçare. Numri më i lartë i të infektuarve  u regjistrua  në  Podgoricë 207, Nikshiq 80,  Tivar 38, ndërsa në Tuz u regjistruan 3 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 406 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 4959, nga të cilët 58 në komunën e Tuzit.

SHARE