KRIVOKAPIQ: KJO QEVERI NUK MUND TË ZËVENDËSOHET THJESHT NGA DIKUSH TJETËR, KJO DO TË FLISTE PËR INTERESA PERSONALE TË PARTISË

Askush nuk mund ta zëvendësojë thjesht këtë qeveri me një qeveri tjetër, sepse kjo do të fliste për interesa personale të partisë, tha Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq. “Unë duhet të them dhe për herë të parë e shpreh atë si qëndrimin tim, ata morën të gjitha funksionet e thella siç dëshironin. E vetmja gjë është që ata nuk janë të kënaqur për momentin është se nuk janë të dukshëm në Qeveri, se ata nuk kanë disa poste të nënkryetarëve dhe ministrave,” tha ai në një vizitë pune në Andrijevicë. Ai thekson se nuk heq dorë nga pozicioni se për Malin e Zi opsioni më së mire është qeveria eksperte. “Unë e di, si në çdo punë ekipore, ju keni disa vende më të dobëta dhe disa më të forta dhe natyrisht do të ishte mirë të përmirësojmë gjithçka që mundemi. Por jo për të përmirësuar që dikush të përfitojë politikisht, por për të përmirësuar në mënyrë që qytetarët dhe ndjeni përfitimet e këtyre ndryshimeve,” tha Krivokapiq.

SHARE