BRENDA 24 ORËVE VDESIN DY PERSONA, 60 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, dy persona kanë vdekur nga efektet e koronavirusit, ndërsa 60 raste të tjera pozitive janë regjistruar, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Brenda 24 orëve të fundit, janë analizuar 1,282 mostra për koronavirusin e ri. Gjatë ditës së djeshme, dy vdekje në lidhje me COVID-19 u raportuan në Institut, në pacientë nga komuna e Plevlës, të moshës 78 vjeçare. Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,566. Deri në orën 15:00, raportohet se janë shëruar 129 pacientë. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtas, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 1,243. Që nga fillimi i epidemisë (mars 2020), numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara të infeksionit me virusin e ri corona në Malin e Zi është 99,031.

SHARE