Ndryshime të mëdha po vijnë në WhatsApp

WhatsApp po bën disa ndryshime të mëdha në aplikacionin e saj, duke përfshirë edhe për fotot.

Detajet e veçorive të reja janë shfaqur në internet, të gjitha falë testeve që WhatsApp po kryen në versionin beta të aplikacionit të tij.

Blogu WABetaInfo na sjell informacion për pesë ndryshimet kryesore që na presin në periudhën e ardhshme:

1. Aftësia për të zbuluar tekstin në fotot e WhatsApp, të cilat do të mund të kopjohen dhe transferohen (testuar në beta);

2. Aftësia për të transferuar historikun e bisedave WhatsApp midis telefonave Android pa përdorur Google Drive (në zhvillim);

3. Aftësia për të përcjellë media me tituj (e testuar në beta);

4. Shkurtore për të bllokuar në listën e bisedave (në zhvillim);

5. Modaliteti i kamerës që lehtëson krijimin e videos (në zhvillim);

Për momentin, nuk është e mundur të thuhet se kur do të zbatohen ndryshimet e përmendura dhe do të jenë të disponueshme për përdoruesit. Është e mundur që WhatsApp t’i testojë ato për javë të tëra ose t’i bëjë ato të disponueshme publikisht për të gjithë. /Telegrafi/

SHARE