36.6% E POPULLSISË SË RRITUR U RIVAKSINUA

Në Malin e Zi, dozen e parë të vaksinës së koronavirusit e morrën  43.2 përqind e popullsisë së rritur dhe u rivaksinuan 36.6 përqind. Deri më tani, janë dhënë 364,762 doza të vaksinës kundër koronavirusit. Doza e parë e vaksinës së koronavirusit në pergjithësi u mor nga 197,605 njerëz ose 31.9 përqind, dhe e dyta nga 167,157 ose 27 përqind e popullsisë së përgjithshme. Në Malin e Zi gjatë 24 orëve të fundit, 1,130 persona morën dozën e parë të vaksinës dhe 1,297 qytetarë u rivaksinuan.

SHARE