LSDM DHE BDI ARRIJNË MARRËVESHJE PËR QEVERINË E RE

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev pas takimit me liderin e BDI-së, Ali Ahmeti, tha se është arritur marrëveshja mes LSDM-së dhe BDI-së për qeverinë e re.

Zaev tha se takim ka qenë i suksesshëm dhe është arritur marrëveshje edhe me BDI-në.

Ai tha se kuadrot do të udhëhiqen sipas motos “Jetë më të mirë për të gjithë” dhe nuk do të merren poste nëse personat nuk janë të atij resori, përveç vendeve për zv. kryeministrave.

Zaev theksoi se do të jetë ai vetë kryeministër për katër vitet e ardhshëm.

Qeveria e re do të fokusohet në ballafaqimin me krizën shëndetësore dhe ekonomike nga pandemia, çështje të tjera si zbatimi i Marrëveshjes me Greqinë për emrin, Marrëveshjen për fqinjësi të mirë me Bullgarinë dhe Marrëveshjen e Ohrit.

SHARE