Kasata e Shtëpisë Me Shije Frutash

Freskia e kasatës dhe shija e veçantë e boronicave apo luleshtrydheve, janë kombinimi perfekt për të larguar etjen dhe për të shijuar diçka të ftohtë.

Por përveç shijes, frutat e përdorura janë shumë të pasura në vlera dhe futen në kategoritë e frutave më të shëndetshme të pyllit. Dhe nëse dëshironi mund të shtoni në këtë recetë edhe copëza frutash të ndryshme. AgroWeb.org ju sjell më poshtë recetën fantastike të përgatitjes së kasatës me fruta, një recetë e shëndetshme dhe plot freski.

Përbërësit

2 gota boronica ose luleshtyrdhe

1/4 gore lëng molle

2 lgj mjaltë

Freskia e kasatës dhe shija e veçantë e boronicave apo luleshtrydheve, janë kombinimi perfekt për të larguar etjen dhe për të shijuar diçka të ftohtë.

Por përveç shijes, frutat e përdorura janë shumë të pasura në vlera dhe futen në kategoritë e frutave më të shëndetshme të pyllit. Dhe nëse dëshironi mund të shtoni në këtë recetë edhe copëza frutash të ndryshme. AgroWeb.org ju sjell më poshtë recetën fantastike të përgatitjes së kasatës me fruta, një recetë e shëndetshme dhe plot freski.

Përbërësit

2 gota boronica ose luleshtyrdhe

1/4 gore lëng molle

2 lgj mjaltë

SHARE