MASKAT TË DETYRUESHME NË TË GJITHA VENDET PUBLIKE

Trupi Koordinues Kombëtar ka marrë vendim për mbajtjen e detyrueshme të maskës ​​mbrojtëse në të gjitha vendet publike.

Urdhri, siç u njoftua, hyn në fuqi sot.

“Trupi Koordinues Kombëtar, duke pasur parasysh rritjen e jashtëzakonshme të numrit të infektuar me Covid19 në disa vende të rajonit dhe numrin e të sapo infektuarve në Mal të Zi, mori një vendim për mbajtjen e detyrueshme të maskave mbrojtëse në të gjitha vendet publike,” thuhet në llogarinë Twitter të Qeverisë.

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Boban Mugosha, tha se shumica e rasteve aktive të Covid19 u importuan në Mal të Zi nga Serbia, në mënyrë që “individë të papërgjegjshëm kanë hyrë në Mal të Zi përmes Bosnjës dhe Hercegovinës”.

SHARE