SË SHPEJTI HAPJA E AEROPORTIT

Trupi Koordinues Kombëtar ka vendosur hapjen e shpejtë të Aeroportit të Malit të Zi për fluturime të përgjithshme të aviacionit drejt dhe nga Mali i Zi.

“Gjatë ditës së nesërme, udhëzimet dhe urdhrat e duhura do të lëshohen dhe do të publikohen. Njëkohësisht, TKK shprehu shqetësim serioz për, siç thanë ata, tubimet publike me rrezikshmëri të lartë epidemiologjike, të cilat rrezikojnë rezultatin e arritur dhe rimëkëmbjen e nevojshme të ekonomisë malazeze.”

SHARE