RADOVIQ PËRSËRI ZGJEDHET KRYETAR I KUVENDIT KOMUNAL TË BUDVËS

Krsto Radoviq nga Mali i Zi Demokratik u zgjodh Kryetar i Kuvendit Komunal të Budvës. Zgjedhja e Radoviq u mbështet nga 18 këshilltarë, ndërsa tre ishin të përmbajtur. Në seancën e Kuvendit Komunal të Budvës, parlamenti komunal ishte konstituuar më parë dhe u verifikuan 33 mandate. Sipas rezultateve të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve, pas zgjedhjeve lokale të mbajtura më 30 gusht, koalicioni “Për të Ardhmen e Budvës” ka 14 këshilltarë, Demokratët gjashtë, ndërsa URA ka një mandat. Koalicioni rreth Partisë Demokratike të Socialistëve ka 11 vende dhe Partia Social Demokratike ka 1.

SHARE