GJELOSHAJ, I KA DËRGUAR KUVENDIT TË KOMUNËS, PROPOZIMIN MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMIT MBI SJELLJEN E PROJEKTIT URBANISTIK „DEPONIA SANITARE ME QENDËR PËR RICIKLIM“

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, ia ka dërguar Kuvendit të Komunës së Tuzit, propozimin mbi shfuqizimin e Vendimit mbi Sjelljen e Projektit Urbanistik „Deponia sanitare me qendër për riciklim“ në Podgoricë.

„Arsyet e sjelljes së këtij vendimi mbështeten në nevojën për të mbrojtur interesat e popullsisë vendase si dhe për të parandaluar shkatërrimin e zonës që përfshin projektin urbanistik në fjal,“ thuhet në njoftim.

Çështja do të diskutohet në seancë e radhës së Kuvendit të Komunës së Tuzit.

SHARE