GJELOSHAJ: VENDIMET SERIOZE KANË NEVOJË PËR MË SHUMË KOHË

Në kuadër të Forumit Shqiptar janë duke u zhvilluar analiza dhe konsultime, kur të kemi një qëndrim përfundimtar do ta informojmë publikun në kohën e duhur, tha bartësi i listës së Forumit Shqiptar Nik Gjeloshaj. 

Ai theksoi se vendime të mira dhe serioze si ky kanë nevojë për pak më shumë kohë.

“Kjo do të ndikojë pozitivisht edhe tek “analistët” e paguar për honorare shtesë për tekstet e porositura që targetojnë shqiptarët, më duhet të mendoj pak edhe për zhvillimin ekonomik,” ka shkruar Gjeloshaj në Facebook. 

SHARE