PARTIVE SHQIPTARE DHE BOSHNJAKËVE U OFROHET HYRJA NË QEVERI

Përfaqësuesit e partive parlamentare të shqiptarëve dhe boshnjakëve kanë marrë përsëri një ofertë për të qenë pjesë e degës ekzekutive.  Siç mëson Vijesti, kjo u diskutua me drejtuesin e Partisë Boshnjake dhe drejtuesit e dy listave shqiptare, Nik Gjeloshaj dhe Fatmir Gjeka në ditët e mëparshme. Sipas një burimi, përfaqësuesit e qeverisë i ofruan PB, Koalicionit Shqiptar “Bashkë nji za” dhe Listës Shqiptare që të jenë pjesë e procesit të rekonstruimit të qeverisë.

SHARE