INSTITUTI: 730 RASTE TË REJA, 4 VIKTIMA

730 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në Malin e Zi në 24 orët e fundit. Në të njëjtën periudhë, katër persona të tjerë vdiqën si rezultat i koronavirusit. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,822. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 577 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtas, si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 7,870, 138 në komunën e Tuzit.

SHARE