MINISTRI MILLATOVIQ TË MARTËN VIZITON ULQININ

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, i cili mbulon edhe fushën e turizmit, Jakov Millatoviq, nesër do të vizitojë Ulqinin. Ai për vijim e sezonit turistik do të bisedojë me disa punëtorë të njohur turistik nga Ulqini. Nikoqirët e ministrit Millatoviq do të jenë nënkryetari i Qeverisë Dr. Dritan Abazoviq dhe drejtori i Drejtorisë për Punë Inspektuese Mr. Ilir Harasani.

SHARE