ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT DITË JO-PUNE ME 20,21,22 KORRIK

Me rastin e festës së ardhshme fetare të Kurban Bajramit, punonjësit e fesë Islame kanë të drejtë në leje me pagesë për të festuar festën fetare të Kurban Bajramit për tre ditë, të martën, 20 korrikun, të mërkurën, 21 korrikun dhe të enjten , 22 korrik, njoftoi Ministria e Zhvillimit Ekonomik. Sipas tyre, organet shtetërore, organet e vetëqeverisjes lokale, institucionet publike, ndërmarrjet publike dhe subjektet e tjera që kryejnë veprimtari me interes publik janë të detyruar të sigurojnë kryerjen e aktiviteteve gjatë pushimeve, ndërprerja e të cilave mund të ketë pasoja të dëmshme për qytetarët ose shteti.

SHARE